Wat kan ik verwachten
Na een eerste kennismakingsgesprek (vaak telefonisch, altijd kosteloos en vrijblijvend) maken we als je dat wilt meteen een afspraak voor een intakegesprek. Ik stuur je een document toe dat je thuis rustig kunt invullen. Dit is de basis voor de intake.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek van anderhalf à twee uur kun je me alles vertellen. Ik vraag door als het nodig is en help je jouw hulpvraag en wens helder te krijgen. Aan het eind van het gesprek bespreek ik met jou het plan van aanpak en bied ik je een behandelovereenkomst aan. Hierin staat wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht als je een traject aangaat. We ondertekenen die allebei.

Vaste dag of tijd
Daarna plannen we één of meerdere consulten in, het liefst zoveel mogelijk op een vaste dag en tijd.

Toewijding en oefening
Je gaat een traject aan, omdat je iets wilt veranderen in je leven. Dat vraagt toewijding en oefening. Tussen de sessies door krijg je dan ook oefeningen of opdrachtjes mee, die jou kunnen helpen de door jou gewenste veranderingen in je dagelijkse leven aan te brengen. Heb je het moeilijk? Dan kun je contact met me opnemen voor extra steun via een beveiligde e-coachomgeving of door middel van tekstberichten.

Duur van het traject
De voortgang van je traject is mede afhankelijk van jouw toewijding en bereidheid om te oefenen. Patronen die je je leven lang hebt ontwikkeld, heb je over het algemeen niet één-twee-drie veranderd of afgeleerd. Soms werkt je onderbewuste tegen en wil het vast blijven houden aan de veiligheid van de oude patronen. Houdt daarom rekening met een trajectduur van gemiddeld zes tot acht maanden, waarin je iedere twee à drie weken voor een persoonlijk consult en behandeling in de praktijk komt. Hoe dieper de patronen zijn ingebed in je leven en hoe zwaarder de thematiek is waarmee we te werken hebben, des te langer zal het traject duren.

Ik help je een handje bij het hervinden van jouw kracht en energie. Oude pijn blijft in het verleden. Jij leeft je leven in alle vrijheid en met hernieuwde vreugde en moeiteloosheid.