Eindhoven Vrouwen-therapie _Onzekerheid

Hoe onzeker ben jij?

Onzekerheid, zelftwijfel en het gevoel alsof het nooit goed genoeg is. Jij slaapt de nacht voor jouw functioneringsgesprek niet, omdat je zo ligt te malen. Achteraf weet je altijd precies wat je had moeten zeggen tegen je collega, je schoonmoeder of de juf van je zoontje. “Ik had het beter moeten doen”, “Ze zullen me wel een domme doos vinden”. Zulke gedachten maken je nog onzekerder.

Als vrouwentherapeut weet ik op welk bijzondere manier vrouwelijkheid en onzekerheid met elkaar verbonden zijn. Dat onzekerheid voor de meeste vrouwen in Nederland écht een serieus probleem is?

Daarom leer ik je graag hoe het voelt om juist als vrouw krachtig en meer zelfverzekerd door het leven te gaan! En hoe ook jij in contact komt én blijft met jouw eigen, vrouwelijke zelfvertrouwen. Doe daarom hieronder de test om te zien hoe het met jouw onzekerheid is gesteld!

♦  Lees ook over  relaties,  verlegenheid  en het  stellen van grenzen,  maar ook over de behandeling van   zwaardere klachten

Wil je direct met mij contact opnemen, dan kun je mij bellen (06 50864818). Voor het eerste informatiegesprek betaal je mij niets. Maar je kunt ook het contactformulier dat onder de test staat invullen en aan mij opsturen. Je krijgt dan binnen twee werkdagen een reactie.van mij.

Doe de test
(meerdere vakjes aankruisen mag)

Het Contactformulier

Onderwerp:*
Mijn naam:*
Mijn e-mailadres:*
Wat ik verder nog wil schrijven:
Elma, ik vind het fijn als jij mij belt om hierover te praten. Ik ben op werkdagen op één van de volgende momenten te bereiken:
Mijn telefoon-nr:

♦  Lees ook over  het behandeltraject  en over bijzondere behandelingen:   EMDR, Bronstoel en URIM-code stoel