“Zolang je blijft vechten tegen de onderstroom [van pijn], kom je niet vooruit. De kunst is, je in vertrouwen over te geven aan de stroming van het leven en je mee te laten voeren naar de oppervlakte, waar het licht is.”

In mijn praktijk voor psychosociale therapie en levenscoaching werk ik vanuit een diepe betrokkenheid en levenservaring. Met kennis van zaken, humor en speelsheid daag ik je uit jouw eigen kracht te ontdekken, te heroveren en op een nieuwe manier in je leven in te zetten.

Want ook jij verdient het om het leven te leven zoals dat voor jou bedoeld is!

Ik doe niets liever dan jou te helpen ontdekken wat het voor jou betekent om jouw leven precies zó te leven als het voor jou weggelegd is. Ondanks pijn, zorgen, trauma, depressie, angst en een gevoel van opgejaagd worden, is er óók voor jou een rijk en vervullend leven mogelijk.

De wereld kan niet zonder jou, jij bent hier niet voor niets. Je hebt iets toe te voegen aan de wereld, de samenleving, de plek waar je bent, dit moment dat je leeft. Op jouw plaats, op jouw manier, trouw aan jouw eigenheid. Ik help je er heel graag bij. En de enige stap die je hoeft te zetten, is de eerste.

Je bent welkom.

Elma

“Iedere reis van duizend kilometer begint met een eerste stap” –  Lao Tzu

Elma van der Salm is tevens erkend SoulCollage® Facilitator en biedt via BinnensteBuiten Collages creatieve SoulCollage® workshops aan waarmee je nieuwe kanten aan jezelf ontdekt en meer in balans komt.