Alles is energie. En deze energie kun je gericht sturen en weer in balans brengen. Zodat je van binnenuit weer levenskracht en vitaliteit voelt en oude, vastzittende patronen en overtuigingen je niet meer beperken. De Bronstoel en de milder werkende URIM-code stoel werken als mobiele krachtplaatsen voor heling en transformatie in een nieuwe tijd.

Vitaliteit, opruimen en versterken van jouw hartskwaliteiten
De URIM-stoel geeft je een energie-boost, waardoor je je opgefrist en vitaal voelt. Je neemt plaats in de stoel en ik breng je in een diepe ontspanning. De stoel past zijn energie aan die van jou aan en je ontvangt precies wat je nodig hebt om jezelf weer fit en vitaal te voelen. Het afvoeren van (energetische en emotionele) ballast gaat eenvoudig. Voordat we in de Bronstoel kunnen werken is altijd eerst een zitting in de URIM-stoel nodig om aan werking te wennen. 

Loslaten en verwerken in de Bronstoel
Wanneer je in de Broncodestoel plaatsneemt, ontstaat een diepe ontspanning die je helpt om moeilijke of pijnlijke herinneringen terug te roepen, zonder de belastende emoties. Je wordt je bewust van de aanwezige hulpbronnen in jezelf en vanuit het collectieve onderbewuste. Op een diepe laag in het brein wordt de vastgezette herinnering losgemaakt en verwerkt. Je laat oude overtuigingen en lading los en kunt nieuwe, gezonde overtuigingen aannemen.

Toepassingen
Het (ver)werken in de Broncodestoel gaat moeiteloos en heeft een diepgaand en blijvend effect. Het is zeer goed toepasbaar en effectief bij mildere trauma’s, belastende herinneringen uit de kindertijd, overgedragen herinneringen uit het familiesysteem of nog oudere herinneringen uit oudere levens of vorige levenspaden.

Het resultaat?
Je hervindt de regie over je leven. Je herprogrammeert je overtuigingen en je creëert een nieuwe werkelijkheid door de sterke visualisaties. Je ervaart jouw eigen kracht en je komt terecht in een positieve spiraal van zelfondersteuning, persoonlijk leiderschap en zingeving.