Hoe onzeker ben jij?

Onzekerheid, zelftwijfel en het gevoel alsof het nooit goed genoeg is. Jij slaapt de nacht voor jouw functioneringsgesprek niet. Als die ene collega dienst heeft, zit jij te trillen achter je computer en check je alles driedubbel om maar geen fouten te maken. Ondertussen kom je over als iemand die precies weet wat zij wil en heb je een duidelijke mening over heel veel zaken. Je lijkt je zaken prima op orde te hebben.

Wist je dat onzekerheid voor veel vrouwen in Nederland écht een serieus probleem is? En wist je dat jouw onzekerheid voort kan komen uit een perfectionistische karakterstructuur of overlevingsstrategie? Moet het voor jou allemaal precies en perfect? Heb je oog voor schoonheid en harmonie? Heb jij snel door wat een ander fout doet? Houd je van hard werken maar ben je soms ook hard voor jezelf. Snak je naar écht contact en een gevoel van zekerheid in jezelf?

Ik help je ontdekken dat jij allang goed genoeg bent. Sterker nog, door speciale oefeningen die je zelf kunt doen, verandert er echt iets van binnen bij je. Geen trucjes, maar echte verandering zodat je meer vanuit je gevoel kunt leven en meer kunt ontspannen. En zodat je eindelijk jezelf kunt laten zien in al je relaties.

♦  Lees ook over  relaties,  verlegenheid  en het  stellen van grenzen,  maar ook over de behandeling van   zwaardere klachten

Onderzoek jezelf en neem contact op
(meerdere vakjes aankruisen mag)

Het Contactformulier

Onderwerp:*
Mijn naam:*
Mijn e-mailadres:*
Wat ik verder nog wil schrijven:
Elma, ik vind het fijn als jij mij belt om hierover te praten. Ik ben op werkdagen op één van de volgende momenten te bereiken:
Mijn telefoon-nr:

♦  Lees ook over  het behandeltraject  en over bijzondere behandelingen:   EMDR, Bronstoel en URIM-code stoel