Relaties met jezelf. Relaties met anderen

Relatieproblemen grijpen diep in ons leven in. Een gelijkwaardige en bevredigende relatie is waar je misschien wel het meest naar verlangt. Maar je durft het bijna niet meer te geloven, nadat je relatie door de zoveelste crisis heen gaat of je voor de zoveelste keer in de steek gelaten bent. Of misschien heb je nog nooit een relatie aangedurfd, bang als je bent voor de pijn van de intimiteit.

Wist je dat jouw relaties een weerspiegeling zijn van de relatie met jezelf? Ben je bang anderen te verliezen en heb je de ander nodig om jouw eigen waarde te voelen? Weet je niet goed wie je bent zonder de ander? Is het belangrijk voor jou dat de ander jou steeds bevestiging geeft en voel je pijn en angst wanneer je die niet krijgt? Dan is het mogelijk dat je in het verleden schade hebt opgelopen en jouw eigen waarde onvoldoende is ontwikkeld. Je leeft vanuit een afhankelijke karakterstructuur of overlevingsstrategie.

Ik help je jouw diepste behoeften te voelen én zelf te vervullen. Ik leer je hoe je autonoom en zelfstandig in het leven kunt staan en van daaruit je relaties inhoud kunt geven. Speciale oefeningen helpen je daarbij en waar nodig behandel ik je met EMDR om los te komen van vastzittende pijnlijke herinneringen.

Neem contact op voor een kennismakingsgeprek

♦  Lees ook over  verlegenheid,  onzekerheid  en het  stellen van grenzen,  maar ook over de behandeling van   zwaardere klachten

Onderzoek jezelf en vraag hulp
(meerdere vakjes aankruisen mag)

Het Contactformulier

Onderwerp:*
Mijn naam:*
Mijn e-mailadres:*
Wat ik verder nog wil schrijven:
Elma, ik vind het fijn als jij mij belt om hierover te praten. Ik ben op werkdagen op één van de volgende momenten te bereiken:
Mijn telefoon-nr:

♦  Lees ook over  het behandeltraject  en bijzondere behandelingen:   EMDR, Bronstoel en URIM-code stoel